Home /Menu

Menu

Voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert * Plat+Dessert

Alleen tijdens de lunch, met uitzondering van feestdagen Uniquement le midi hors dimanche et jours fériés

25.00€

Alleen tijdens de lunch, met uitzondering van feestdagen Uniquement le midi hors dimanche et jours fériés

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert * Entrée + Plat

woensdag t/m zondag uniquement le midi hors dimanche et jours férié

25€

woensdag t/m zondag uniquement le midi hors dimanche et jours férié

35 €

Tatin de carottes, confit d'oignons, mousse au lard fumé

10€

Gravlax de saumon, crème acidulée, sorbet betterave

11€

Foie gras de canard du Sud Ouest, Chutney d’oignon rouge, Toast de pain aux fruits (+4.50€ dans le menu)

15€

Zeebrasemfilet, cannelloni met seizoensgroenten, Braziliaanse saus Filet de rouget barbet snacké, orzo au butternut, sauce champagne

20.00€

Kabeljauwfilet met kruidenkorst, parmseaanse risotto, erwtenmousseline Filet de Bar, risotto aux moules et légumes de saison, sauce curry vert

21.00€

Tataki de Boeuf façon tigre qui pleure, riz basmati

19€

Rundertartaar met Italiaanse smaken, salade en verse huisgemaakte friet Filet mignon vallée d'Auge, pomme duchesse, panais, pommes rôties

20€

Kalfsvlees, gepofte aardappel met rozemarijn, verkruimelde ratatouille, groene pepersaus Aumonière de cuisse de canard confite, mousseline de patate douce, sauce vin rouge

21€

Krokante speculaas, zachte limoen, opgeklopte rumganache, muntijs Crème brûlée a la vanille de Bourbon, compote et sorbet ananas

9.00€

Hazelnootdacquoise, chocoladeroom, pralinémousse, frambozensorbet Compotée de Mirabelles, biscuit noisettes, mousse à la vanille de Bourbon, sorbet mirabelles

9.00€

Rabarbercrème, opgeklopte bourbon-vanilleganache, aardbeiensorbet, meringue Entremet chocolat noir et tonka, sorbet chocolat noir

9.00€

Assiette de fromages de la ferme Audomaroise (+3.00€ dans le menu)