Home /Menu

Menu

Voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert * Plat+Dessert

Alleen tijdens de lunch, met uitzondering van feestdagen Uniquement le midi hors dimanche et jours fériés

25.00€

Alleen tijdens de lunch, met uitzondering van feestdagen Uniquement le midi hors dimanche et jours fériés

Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert * Entrée + Plat

woensdag t/m zondag uniquement le midi hors dimanche et jours férié

25€

woensdag t/m zondag uniquement le midi hors dimanche et jours férié

35 €

Ravioles de chèvre, déclinaison de betterave, chips de lard fumé

10€

Tartare de crevette, mangue,avocat, vinaigrette acidulée

11€

Foie gras de Canard, chutney d'oignons rouge, gelée de Monbazillac (+4,50€ dans le menu)

15€

Zeebrasemfilet, cannelloni met seizoensgroenten, Braziliaanse saus Filet de Sandre, risotto de Risoni, tomate sechée, epinard, sauce chorizo

20.00€

Kabeljauwfilet met kruidenkorst, parmseaanse risotto, erwtenmousseline Dos de cabillaud riz vénére, legumes sauce exotique

21.00€

Kalfsvlees, gepofte aardappel met rozemarijn, verkruimelde ratatouille, groene pepersaus Ballotine de volaille au lard fumé, chou-fleur du Marais, cromesquis de pomme de terre aux herbes

18€

Tatakie de boeuf, legumes croquant et pomme grenaille rôties

19€

Rundertartaar met Italiaanse smaken, salade en verse huisgemaakte friet Filet de caille snacké, samoussa au confit de canard, carottes fanes glacées, polenta aux olives

20€

Krokante speculaas, zachte limoen, opgeklopte rumganache, muntijs Douceur aux agrumes, amandes, meringues aux 4 epices

9.00€

Hazelnootdacquoise, chocoladeroom, pralinémousse, frambozensorbet Mille feuilles caramélisé, framboise et ganache arlequin, sorbet framboise

9.00€

Rabarbercrème, opgeklopte bourbon-vanilleganache, aardbeiensorbet, meringue Moelleux noisette, ganache chocolat noir, mousse chocolat lait caramélia, sorbet chocolat noir

9.00€

Assiette de fromages de la ferme Audomaroise (+3.00€ dans le menu)