Selecteer je taal:
Meer
Voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + dessert * Plat+Dessert
Alleen tijdens de lunch, met uitzondering van feestdagen Uniquement le midi hors dimanche et jours fériés
25.00€
Voorgerecht + hoofdgerecht + dessert * Entrée + Plat
woensdag t/m zondag uniquement le midi hors dimanche et jours férié
25€
35 €
Tatin d'échalottes confites , gorgonzola, et chips de lards
10€
Eclaire aux deux saumons, crème d'avocat et mousse acidulée
11€
Foie gras de canard du Sud Ouest, Chutney d’oignon rouge, Toast de pain aux fruits (+4.50€ dans le menu)
15€
Zeebrasemfilet, cannelloni met seizoensgroenten, Braziliaanse saus Filet de rouget barbet snacké, orzo aux champignon, sauce champagne
20.00€
Kabeljauwfilet met kruidenkorst, parmseaanse risotto, erwtenmousseline Filet de Bar, risotto aux moules et légumes de saison, sauce curry vert
21.00€
Tataki de Boeuf façon tigre qui pleure, riz basmati
19€
Rundertartaar met Italiaanse smaken, salade en verse huisgemaakte friet Filet mignon vallée d'Auge, pomme duchesse, panais, pommes rôties
20€
Kalfsvlees, gepofte aardappel met rozemarijn, verkruimelde ratatouille, groene pepersaus Aumonière de cuisse de canard confite, mousseline de patate douce, sauce vin rouge
21€
Krokante speculaas, zachte limoen, opgeklopte rumganache, muntijs Crème brûlée a la vanille de Bourbon, compote et sorbet ananas
9.00€
Hazelnootdacquoise, chocoladeroom, pralinémousse, frambozensorbet Biscuit au Noix, poires, ganache montée à la vanille et poire Williams
Rabarbercrème, opgeklopte bourbon-vanilleganache, aardbeiensorbet, meringue Entremet chocolat noir et tonka, sorbet chocolat noir
Assiette de fromages de la ferme Audomaroise (+3.00€ dans le menu)